<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/"
	>

<channel>
	<title>RaMaZaN :) &#187; outlook</title>
	<atom:link href="http://www.ramazanulucay.com/tag/outlook/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.ramazanulucay.com</link>
	<description></description>
	<lastBuildDate>Sat, 04 Sep 2010 19:57:19 +0000</lastBuildDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.9.1</generator>
	<language>en</language>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
			<item>
		<title>İlginç E-mailler</title>
		<link>http://www.ramazanulucay.com/2009/08/09/ilginc-e-mailler/</link>
		<comments>http://www.ramazanulucay.com/2009/08/09/ilginc-e-mailler/#comments</comments>
		<pubDate>Sun, 09 Aug 2009 13:27:35 +0000</pubDate>
		<dc:creator>RaMaZaN</dc:creator>
				<category><![CDATA[Windows]]></category>
		<category><![CDATA[outlook]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://www.ramazanulucay.com/?p=486</guid>
		<description><![CDATA[Birkaç gündür spam mailler ile boğuşuyorum. İlginç diye tabir ettiğim geçersiz e-mail adreslerinden mailler gelmekte. E-maillerimi Microsoft Outlook ile kontrol ediyorum ve engelle dediğimde Microsoft engellemiyor. Sebep olarak ise geçerli mail adresi değil diyor. İnsanın aklına şu soru geliyor. Bir yerden bir mail gelmiş. Bu gelen maili niçin geçerli olup olmadığını kontrol edersin. Gelmiş ise [...]]]></description>
		<wfw:commentRss>http://www.ramazanulucay.com/2009/08/09/ilginc-e-mailler/feed/</wfw:commentRss>
		<slash:comments>2</slash:comments>
		</item>
	</channel>
</rss>
